Fortsatt ökning för digital marknadsföring

IRM släppte i dag sin prognos för reklamåret 2013. Slutsatsen för branschen som helhet är inte så upplyftande, men är desto mer intressant för vår bransch. Internetreklamen fortsätter nämligen ta marknadsandelar från tryckta medier och vi kommer se en fortsatt ökning av digital marknadsföring i form av bland annat mobilannonsering, webb-TV och sökordsannonsering.

Det är både kul och spännande att befinna sig mitt i denna högst dynamiska bransch. Räkna med att vi höjer ribban, utvecklar allt smartare webbplatser och väver in vår omisskännliga design i allt mer teknikintensiva projekt. Vi förutspår en fortsatt ljus framtid för tekniskt nischade byråer som aldrig tappar sikte från det essentiella i sin uppgift: bra kommunikation.

Läs mer om rapporten här.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.