Månadsarkiv: juni 2011

Visdomsord från 2007

Uppsats om marknadskommunikation i digitala världen

Vi blev kontaktade av ett par studenter från Jönköpings Universitet som skrev en avhandling om digital marknadskommunikation. Intressant läsning så här några år efteråt. Läs utdrag av intervjun med mig på sida 60. Uppsats: Marketing Communication in the digital world … Läs mer

Publicerat i Blogg | Lämna en kommentar

Freys Family Plus

Freys Family Plus ansökan och kuvert. Design av Infrakultur Kommunikation, Stockholm

För Freys Hotels lojalitetsprogram Freys Family Plus skapade vi en snygg anmälningsblankett, där vi stod för copy, design och kontakt med tryckerier. För kuverten använde vi Rives Tradition med loggan tryckt i klassisk silverfoliering.

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar

Bestickförpackning

Servett- och besticklösning för Belgobaren. Design av Infrakultur Kommunikation, Stockholm.

Belgobaren var trötta på att servetter flög omkring på uteserveringen och beställde dessa förpackningar där servett och bestick ryms i en och samma smarta lösning. Fotograferat av Daniel Roos.

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar

Öletiketter för Monks

Öletiketter till Monks Café & Brewery, design av Infrakultur Kommunikation, Stockholm

De här etiketterna gjordes för specialutgåvor av öl från Monks Café & Brewerys eget bryggeri. Totalt producerades ett tjugotal etiketter, som hängdes på flaskorna och såldes under Stockholm Beer & Whisky Festival. Fotograf Daniel Roos.

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar

Mr Boogieman

Tidningsannons för Owe Thörnqvist, design Infrakultur Kommunikation

Tidningsannons för Owe Thörnqvists avskedsshow, beställd av Scalateatern. Annonsen sågs i flera sammanhang, här i DN på Stan samt DN’s Kulturdel.

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar

Freys Hotel Shampoo

Freys Hotels - Shampoo bottles designed by Infrakultur Kommunikation

Så här ser schampooflaskorna på Freys Hotel ut. Koncept och idé Ricard Khan, Freys Hotel. Design och originalarbete Infrakultur Kommunikation.

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar

Black Jack

Black Jack - Design by Infrakultur Kommunikation

Black Jack är ett koncept som handlar om bra öl. Prominenta bryggare världen över har producerat ölen efter recept från Monks Café & Brewery, och varje bryggare har fått fria händer att förändra receptet. Bilden ovan visar Black Jack – … Läs mer

Publicerat i Jobb | Lämna en kommentar